24.03.2020
BİZ BURADAYIZ!

Tüm dünyanın ve ülkemizin de sağlık açısından zor günlerden geçtiği şu günlerde İNTERLAB olarak fabrikamız, satış ekibimiz ve lojistik ekibimiz ile birlikte laboratuvar ihtiyaçlarınız için tam zamanlı çalışmaktayız. Böylelikle araştırma ve geliştirme çalışmalarınıza dair bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazırız. 

 

İNTERLAB; Üniversiteler, sağlık kuruluşları, ilaç sektörü, laboratuvar ile araştırma ve çeşitli sektörlerdeki uygulamalar için müşterilerine en son ürün ve çözümleri sunmaya kendini adamıştır. Aynı zamanda Türkiye’de analitik ve “Life Science” kimyasallarına ek olarak bütün laboratuvar sarf malzemeleri ile pazarının lideri olarak başarısı, elde ettiği müşteri güveninin açık bir göstergesidir. Bu sebeplerden dolayı; her zaman araştırma ve geliştirme çalışmalarına büyük önem vererek taleplerinizi hızlı bir şekilde karşılamak ve doğru çözümler sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

 

Ülke olarak yaşadığımız bu zorlu günlerin üstesinden geleceğimizi, hatta bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağımıza dair inancımızı da vurgulamak istiyoruz.

Hızlı Menü
Ürünler