08.06.2023
“Bugün”, İNTERLAB için yarının deneyinin yapıldığı bir laboratuvar.

40 yıl önce, zamansız köklerinden güç alarak doğan INTERLAB, denenmeyeni yapma cesaretini daima korudu. Zamanın ve coğrafyanın sınırlarını yok sayan bir akılla, var olandan daha iyisini ve daha yenisini icat etmenin yollarını arayıp buldu.

Bu büyük başarının büyük bir sırrı yok; bilgi, cesaret ve çalışmaktan ibaret. Bilgisinin güncelliğini korumak, teknolojinin en üst seviyesinden yararlanmak ve dolayısıyla en iyi ürün ve hizmetleri sunabilmek için sürdürdüğü kurum içi ve kurum dışı eğitim programları da her zaman İNTERLAB’ın önceliklerinden biri oldu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen eğitimde İNTERLAB’ın deneyimli satış ekibi ve MERCK’in uzman kadrosu bir araya gelerek İNTERLAB – MERCK iş birliğine katkı sağlayacak ve verimliliği artıracak eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimler interaktif bir şekilde gün boyunca sürdü.

İNTERLAB, 40 yıldır olduğu gibi kurum kültürü ve yenilik tutkusu ile dünyanın içinde olduğu dönüşümün aktörlerinden biri olarak başarı hikayelerini çoğaltmaktadır. Eğitim, bu yolculuğun değişmeyen güç kaynağıdır.

Hızlı Menü
Ürünler