09.06.2016
Honeywell Ürünlerinin Üretim Lokasyonu Değişiyor

 

Merck KgaA’nın Sigma-Aldrich tarafından alınabilmesi için gereken Avrupa Komisyonu gereksinimleri ile uyum sağlayabilmek adına, Sigma-Aldrich işletmelerinin bir kısmını Honeywell’e bıraktı. Bu süreç birden fazla adımdan oluşuyor.

 

1. Bu elden çıkarma işleminin başlangıcı olarak, Sigma-Aldrich solventlerinin ve inorganik maddelerinin üretildiği, Seelze, Almanya’da yer alan üretim tesisini ve Seelze fabrikasını elinde bulunduran tüzel kişiliği (tam adı Sigma-Aldrich Laborchemikalien GmbH) sattı. 

 

2. İkincisi, Sigma-Aldrich Fluka marka ismini ve Fluka ürün portföyünün bir kısmını Honeywell’e sattı (sadece bazı solventler ve inorganikler).

 

3. Son olarak, Sigma-Aldrich markası bünyesinde Avrupa Ekonomik Bölgesi’nde (EEA) satılan solventlerin ve inorganiklerin bazıları Honeywell’e satıldı. Avrupa Ekonomik Bölgesi’nin dışında olan solventler ve inorganikler, şu anda var olan Honeywell markaları ile mevcut olacak.

 

Önceden belirtildiği gibi Honeywell, Sigma-Aldrich Laborchemikalien GmbH’nin ismini Honeywell Laborchemikalien GmbH olarak resmen değiştirdi.

 

Bunun nedeni ise bazı solventler ve inorganikler Seelze, Almanya’da yer alan fabrikada üretilmemesidir. Honeywell bu tür ürünlerin üretimini, paketleme, test/piyasaya sürme işlemlerini Seelze, Almanya tesislerine veya Honeywell’in ABD’de yer alan Muskegon fabrikasına taşımayı planlıyor.

 

 Aşağıda bu durumdan etkilenen ürünlerinizin bir listesini bulabilirsiniz.

 

Ürünler:

27225 – Asetik Asit %100 puriss

4107 - Fosforik asit

4243 – Potasyum fosfat monobasik

4273 – Sodyum fosfat dibazik dodekahidrat

7102 – Hidroklorik asit %37

 

 

Yukarıda belirtilen değişimler devamlı olup ilk değişimler şu andan itibaren en az 2-3 hafta içinde gerçekleştirilecek. Değişimlerin tamamının 2016 yılının sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Honeywell, tüm araştırma alanları için en iyi ürünleri sağlamayı vizyon edinmiş küresel lider konumunda bir markadır. Yukarıda belirtilen Sigma-Aldrich’in ürünlerinin de Honeywell’in solvent ve inorganik/organik portföyüne katılmasıyla firma, müşterilerinin tüm ihtiyaçları için tek kaynak olma niteliğini kazanacak. 

Hızlı Menü
Ürünler