06.06.2017
İNTERLAB Kayseri ve Ankara’da Akademisyenler İle Buluştu

Yaşam Bilimleri Ürün Sorumlumuz Dr. Canan Kurşungöz ‘ün ekip liderliği ile İNTERLAB Ankara ve Kayseri ekiplerimiz Mayıs ayında İç Anadolu bölgesinde organize edilen iki ayrı etkinlikte yer aldı. 

 

Genkök - Kayseri

 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Betül Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul’un önderliğinde düzenlediğimiz etkinliğimizde protein analizlerinde son zamanlarda literatüre girmeye başlamış olan “Proximity Ligaton Assay” (PLA) teknolojisinin kullanıldığı  Sigma Duolink® ürünleri ile ilgili sunum yapıldı. Sunumda hem PLA teknolojisi hem de Duolink ürünleri tanıtıldı, literatür çalışmalarından örnekler verildi. Genom ve Kök Hücre Merkezi’nde (Gen-Kök) çalışmalarını devam ettiren Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Ziraat Fakültesi gibi protein analizlerinin yapıldığı bölümlerden hocalarımız ve yüksek lisans-doktora öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonumuz Gen-Kök seminer salonunda yapıldı.

 

 

Nanoday - Ankara

 

Bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayan UNAM, her yıl düzenlediği Nanoday organizasyonunu bu sene 25 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirdi. Organizasyona konuşmacı olarak yurtdışından alanlarında önde gelen üç bilim insanı katıldı. Hem Türkiye’den hem de yurtdışından malzeme bilimi ve nano teknoloji alanında çalışmalar yapan çok sayıda araştırmacının katılımcı olarak yer aldığı bu organizasyonda İNTERLAB olarak açtığımız standa ilgi büyüktü. Gerek ISOLAB ürünleri, gerekse Sigma ürünleri akademisyenler tarafından oldukça ilgi gördü. Araştırmacılar ürün sorumlularımız tarafından birebir bilgilendirildi. 

 

Hızlı Menü
Ürünler