17.06.2015
İnterlab Satış ve İş Geliştirme Sorumluları Anadolu'da 28 Şehire Olan Ziyaretlerini Tamamladılar

6 Nisan'da Anadolu ziyaretleri için yola çıkan İnterlab İş Geliştirme Sorumluları Gökhan Dualı ve
Orkun Eğin ziyaretlerini tamamladı.​

Gökhan ve Orkun


Sizleri kısaca tanıyabilir miyiz? 
Ben Gökhan DUALI ,1984  Erzurum doğumluyum. Biyoloji  bölümü mezunuyum. Yüksek lisansımı Farmakognozi Anabilim Dalı'nda yaptım. Aynı  bölümde doktoraya devam etmekteyim. 2011 yılından beri laboratuvar sektöründe çeşitli pozisyonlarda çalıştım. Şu an Toptan Satış Departmanı'nda Satış ve İş Geliştirme Sorumlusu olarak çalışmaktayım.
 

Ben Orkun EĞİN, 1987 Balıkesir doğumluyum. Eğitimimi 2010 yılında Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde tamamladım. 2011-2014 yılları arası ilaç sektöründe çalıştım. 2014 Eylül ayından beri Toptan Satış Departmanı'nda, Satış ve İş Geliştirme Sorumlusu olarak çalışmaktayım.
 

Kısa zaman önce bir projeyi hayata geçirdiniz ve birkaç ay içerisinde özellikle Karadeniz Bölgesi’nde ve Anadolu’da pek çok şehrimizi ziyaret ettiniz. Bize, bu ziyaretleriniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Ziyaretimize Bartın ilinden başlayarak Karadeniz Bölgesi Doğu Anadolu Bölgesi ,Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgelerini dolaşarak tamamladık. 28 ilimize 5.000 İnterlab Katoloğu ulaştırdık ve toplamda 11 bin kilometre yol kat ettik. Projemiz 6 haftada Antalya ilimizde tamamlandı.

 

 

Anadolu

Ziyaret ettiğimiz şehirler sırasıyla: Bartın, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Erzurum,  Erzincan, Bingöl, Elazığ, Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Siirt, Diyarbakır, Urfa, Kayseri, Sivas, Tokat, Konya, Burdur, Isparta ve Antalya.

 

Kafkas

Kaç üniversite ziyaret ettiniz?
Otuz üniversitemize katalog ulaştırdık. Üniversitelerde kimya, biyoloji, kimya mühendisliği, gıda mühendisliği, çevre mühendisliği, ziraat mühendisliği, su ürünleri, veterinerlik, biyomühendislik, eczacılık,tıp fakültesi ve merkez araştırma laboratuvarlarını ziyaret ettik. Üniversitelerin yanı sıra halk sağlığı ve gıda kontrol laboratuvarları, gıda ve çeşitli analiz laboratuvarları, çimento üretim tesisleri, gıda ve kimyasal üretim fabrikaları gibi çeşitli özel işletmelere de İnterlab kataloğunu ulaştırdık. Amacımız Isolab kalitesinin her yere ulaşmasıydı ve bunda başarıya ulaştığımızı düşünüyoruz.

 

Ağrı

Sizin değerlendirmeniz ne şekilde? İnterlab ve Isolab Anadolu’da nasıl biliniyor?
Isolab markamızın  Iğdır’dan Isparta’ya Türkiye’nin tüm illerinde tanındığını gördük. Görüştüğümüz kişilerden aldığımız geri bildirimlerin büyük kısmı ürün ve kalite memnuniyetiydi. Yeni kataloğun bizzat İnterlab tarafından bire bir teslim edilmesi müşterilerimizi çok memnun etti. Yeni kataloğumuz hem içerik hem dizayn olarak müşterilerimiz tarafından çok beğenildi.

 

 
 

Yaptığınız bu uzun yolculuk sırasında yaşadığınız en büyük zorluk neydi?
Çoğunlukla üniversitelerde dağıtım için izin almakta zorlandık. Uzun prosedürler vakit ve enerjimizden büyük ölçüde harcamamıza neden oldu. Bir de şehirdeki yolları bilmediğimiz için üniversiteden halk sağlığı merkezlerine otellerden restoranlara kadar bir çok yeri bulmakta zorlandık. Kaç kere kaybolduk hatırlayamıyoruz.

Sohbetiniz için teşekkür ederiz. 
Rica ederiz.

Hızlı Menü
Ürünler