07.09.2018
ISOLAB GYM Açıldı

Spor yapmanın vücudumuzda yarattığı mucize etkileri göz ardı etmek mümkün olabilir mi? Spor âşıkları spor sonrası keyif yapmasını çok iyi bilir. Hareketli yaşam tarzı hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı uzun yıllar boyunca korumamızda büyük bir etkendir. Günlük egzersizler serotinin üretimini tetiklerken, endorfin salgısının da kaynağıdır. Şehirleşmenin negatif etkisi olarak karşımıza çıkan araçsız hiçbir yere ulaşamama sorunu, konforla birleşince sağlığımızı tehdit eden bir boyuta ulaşıyor.

 

Gün boyu ofislerimizde oturarak çalıştığımız için tamamen hareketsiz bir yaşam biçimine sahip oluyoruz. Egzersiz yapmak; stressiz bir yaşam sağlarken, mutlu hissettirir, cildimizi ve tüm bedenimizi onarır, hastalık risklerini azaltır ve en önemlisi hayat kalitemizi artırır.

 

Çalışanlarının sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesini isteyen İNTERLAB, ‘yaşayan’ ofis dizaynına geçti.

 

Genel Müdürlük bünyesinde bulunan ve tüm çalışanlarının boş vakitlerinde kolaylıkla erişip kullanabileceği spor salonunu kullanıma sundu.

Titiz çalışmalar sonunda açılan spor salonunu kullanacak tüm çalışma arkadaşlarımıza keyifli bir egzersiz zamanı geçirmelerini dileriz!

 

 

 

Hızlı Menü
Ürünler