15.02.2018
Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için INTERLAB bir arada

Geçtiğimiz hafta sonu, Ataköy Hampton by Hilton otelinde gerçekleştirdiğimiz 2018 Katalog ve yeni ürünler eğitiminde INTERLAB çalışanları müşterilerle daha iyi hizmet verebilmek adına bir araya geldiler. Çalışanlarımız ürün bilgilerini tazelerken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen ekip arkadaşları ile birlikte zaman geçirme fırsatını yakaladılar.

Honeywell Satış Müdürü Ryszard Orzechowicz, Honeywell kimyasalları ile ilgili teknik bilgileri ve pazarlama tüyolarını aktardı. İNTERLAB Yaşam Bilimleri Ürün Sorumlusu,  Analitik Bilimler Ürün Sorumlu, ISOLAB Chemicals Türkiye Proje Lideri, İNTERLAB Kalite Güvence Yöneticisi ve İNTERLAB Genel Müdür Yardımcılarının aktif olarak rol aldığı eğitimler iki gün sürdü.

Daha iyi bir hizmet sunmaya dayalı interaktif sunumlardan oluşan “Katalog Eğitimi” sonrasında 2017 yılında yüksek satış performansı gösteren çalışanlar açıklandı ve tebrik edildi. Bunun yanında 2017 yılı içerisinde başarı grafiği yüksek olduğu için terfi alan çalışanlar ise plaket ve hediyeler ile ödüllendirildi.

Hızlı Menü
Ürünler